Cursuri gratuite de limba engleza si franceza

Programa cursurilor de limbi străine ale asociatiei Prin joc spre invătătură a fost alcătuită după specificatiile afişate de site-ul Ministerului Invătămantului pentru predarea limbii franceze respectiv engleze elevilor de ciclu primar, in primul lor an de incepere a studiului acestor limbi.

 

TOPICI ale cursurilor de limbi străine (franceză, engleză)

 

Numere, forme si culori
Capul: păr, ochi, ureche, nas, gură, dinti, bărbie, gat
Corpul uman: cap, gat, umeri, brate, cot, palmă, degete, burtă, sold, genunchi, picior, degete de la picioare
Familia: mama, tata, soră, frate, unchi, matusă, verisor, verisoară, bunică, bunic
Fructe: măr, pară, portocală, banană, căpsuni, cirese, piersică, prune, strugure, pepene
Legume : rosie, ardei, castravete, ridiche, ceapă, salată, verde, morcov, cartof, vanătă, fasole verde, mazăre
In parc: soare, nor, cer, iarbă, floare, copac, lac, bancă, părinti si copii
Animale domestice: caine, pisică, vacă, porc, oaie, capră, cal, găină, cocos, rată, gască
Animale sălbatice: leu, tigru, urs, lup, vulpe, iepure, cerb, elefant, girafă, zebră, maimută, broască, peste, crocodil
La scoală: carte, caiet, creion, gumă, ghiozdan, catedră, profesor, tablă, bancă, elev, scoală
Acasă: usă, fereastră, perete, tavan, podea, sofa, masa, scaun, fololiu, tablou, covor, lampă, casă
Contrarii : mic mare, inalt scund, slab gras, rece fierbinte, vara iarna, uscat ud
Jucării: minge, balon, păpusă, tren, camion, zmeu, cuburi*

Cursurile de limbi străine (franceză şi engleză pentru copii de 5-7 ani) vor avea loc de acum incolo online, cele de franceză in perioada februarie-martie-aprilie-mai-15 iunie, cele de engleză in perioada 25 iunie-iulie-august- 10 septembrie. Nu panicati dacă nu sunteți un specialist in tehnologia inaltă, vă vom da toate amănuntele in timp util (dupa Anul Nou) şi cu suficiente detalii, incată să puteti asista fără nici o problemă -impreună cu copilul sau nepotul dvs., fireşte- la cursurile noastre săptămanale, probabil sambăta intre 16.00 si 16.45 sau duminică intre 16.00 si 16.45.

De lucrat vom lucra numai cu copiii, fireşte, dar nu numai că vă primim la cursul nostru, ci vă rugăm foarte mult să rămaneti langă el pentru a-i repeta ceva ce nu a auzit bine.

Programa a fost alcătuită după specificatiile afişate de site-ul Ministerului Invătămantului pentru predarea limbii franceze ori engleze elevilor de ciclu primar, in primul lor an de incepere a studierii acestor limbi.

S-ar putea ca solicitările să fie mai numeroase decat cele estimate de noi, asa incat o măsură de precautie ar fi să vă inscrieti copilul chiar de pe acum, scriindu-ne direct prin aplicatie, sub CONTACT.

Cursurile sunt tot gratuite, ca şi pană acum.

Vă aşteptăm cu drag,

*

Cursul gratuit de limba engleză al asociației Prin joc spre învățătură se ține și în 2012 tot la Școala nr.1 Sfinții Voievozi, cu elevii de clasa a II-a. Programul Funny English urmărește desigur programa Ministerului Învățământului pentru anul I de studiu în clasele primare astfel încât, la sfârșitul anului școlar, cursanții să stăpânească 150-200 cuvinte în limba engleză reprezentând numere, forme și culori, fructe și animale, rechizite școlare, obiecte din mediul înconjurător (clasă, parc, oraș), jocuri și jucării, formule de politețe și de salut, cântece și poezii pentru copii. Și, deși în general am abordat cu predilecție o manieră ludică, am considerat necesar să le transmitem și profesiunea noastră de credință, precum și un memento pentru o alimentație sănătoasă și o atitudine prietenoasă față de mediu și față de semeni:

First Thing First

First Thing First:
I choose to be honest.
Second thing in my mind:
I choose to be kind.

We eat fruits

We eat fruits
Vegetables and nuts
And we drink
Water and milk.

Recycle cubs

Recycle cubs are seen
As blue, yellow, green
For paper, plastic, glass
Let’s do it for us!

Nu-i așa că merităm să fim sprijiniți într-o asemenea de folos lucrare?

*

Cursurile Modulului al treilea al programului Funny English desfăşurat de asociaţia Prin joc spre învăţătură au reînceput sâmbătă 21 ianuarie 2012. Orele vor avea loc tot de la 10.30, în laboratorul Şcolii nr.1 Sfinţii Voievozi din capitală. Vă aşteptăm cu drag,

echipa Prin joc spre învăţătură

*

Din 1 octombrie până pe 17 decembrie 2011, asociaţia Prin joc spre învăţătură desfăşoară (gratuit) cursurile Modulului al doilea din programul Funny English. Orele au loc tot sâmbăta de la 10.30 la 11.30, în laboratorul Şcolii generale nr.1 Sfinţii Voievozi.

Cursul nostru este mai mult decât un curs de limbă străină, el oferind copiilor şi informaţii asupra sănătăţii planetei şi asupra metodelor prin care am putea să ameliorăm situaţia actuală, informaţii asupra necesităţii de a ne hrăni sănătos, asupra noţiunii de vot democratic (campionul grupului va fi ales prin vot deschis de către colegi), asupra necesităţii de a reduce şi chiar elimina marginalizarea şi excluderea socială a persoanelor cu dizabilităţi, etc.

De asemenea, ne preocupăm să dezvoltăm educaţia muzicală a copilului, competenţele sale în domeniul aritmeticii, al biologiei, al desenului, încrederea în capacităţile personale, nivelul şi calitatea interacţiunii cu colegii şi altele.

Aspecte ale desfăşurării orelor pot fi văzute în Galeria foto – engleză toamna 2011.

*

Din 5 iulie până pe 31 august 2011, de două ori pe săptămână, asociația Prin joc spre învățătură a desfăşurat cursuri gratuite de limbă franceză atât cu grupa pregătitoare (6-7 ani), cât și cu grupa mare (5-6 ani) la Grădinița nr. 206, din capitală. Din 2 august, la rugămintea conducerii Grădiniței, a început şi cursul de franceză cu preşcolarii grupei de 4-5 ani.

Aspecte de la festivitatea de absolvire pot fi văzute în Galeria foto – franceză 2011.

*

Asociaţia Prin joc spre învăţătură a desfăşurat din 2 aprilie până pe 11 iunie 2011 programul Funny English cu copiii a două clase I ale Şcolii generale Sfinții Voievozi, din sectorul 1, Bucureşti (curs gratuit de limbă engleză, pentru debutanţi).

Aspecte ale desfăşurării orelor pot fi văzute în Galeria foto – engleză primăvara 2011.

 

Comments are closed.